Accident pe DN 1, la Banesti! FOTO

Publicat in Trafic 17 August 2014 3440 ori
Google+ WhatsApp
Accident pe DN 1, la Banesti! FOTO
Accident pe DN 1, la Banesti! FOTO

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, in urma cu cateva minute, pe DN 1, la Banesti. In incident au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului dintre acestea doua persoane au fost ranite usor.

Se pare ca accidentul s-a produs pe fondul nepastrarii distantei corespunzatoare in mers. Mentionam ca, in zona, carosabilul este umed.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule pe DN1, pe tronsonul Predeal – Sinaia – Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti.
Se recomandă folosirea următoarelor rute ocolitoare:
-dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti;
-din zona Bran-Moieciu: DN73 Braşov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti sau DN73 Braşov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.