Un sofer beat a reusit sa faca praf 3 masini, provocand un accident in comuna Râfov

Publicat in Trafic 06 Iunie 2022 Actualizat: 06 Iunie 2022 800 ori
Google+ WhatsApp
Un sofer beat a reusit sa faca praf 3 masini, provocand un accident in comuna Râfov
Un sofer beat a reusit sa faca praf 3 masini, provocand un accident in comuna Râfov

Duminica, în jurul orei 18.15, polițiștii Secției de poliție rurală Puchenii Mari au fost sesizați cu privire la faptul că la intrarea în comuna Râfov, sat Mălăiești ar fi avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că impactul s-ar fi produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, iar în urma coliziunii dintre acestea a mai fost avariat și un alt autoturism.

În urma accidentului nu au rezultat victime omenești.

Întrucât conducătorul auto în vârstă de 58 de ani, din comuna Sângeru emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 0,87 mg/l alcool pur în aer expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.