Situatia traficului in Prahova: Ninge, dar nu se depune zapada pe carosabil

Publicat in Trafic 07 Martie 2022 633 ori
Google+ WhatsApp
Situatia traficului in Prahova: Ninge, dar nu se depune zapada pe carosabil
Situatia traficului in Prahova: Ninge, dar nu se depune zapada pe carosabil

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui accident rutier sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare ușoară în partea de central-sudică a țării, pe șoselele din județele: Brașov, Constanța, Dolj, Ialomița, Ilfov, Prahova, Sibiu, Teleorman, dar în general nu se depune, zăpada se topește pe carosabil, doar pe alocuri se formează un strat subțire de zăpadă frământată, acționându-se cu utilaje de deszăpezire.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, fulguiește, carosabilul este umed, nu sunt probleme privind depunerea pe carosabil.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, recomandându-vă să circulați cu mare atenție, reducând viteza de deplasare și asigurându-vă înainte de efectuarea fiecărei manevre pe care o efectuați în trafic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.