Soferita din Prahova prinsa la volan dupa ce ii fusese suspendat permisul

Publicat in Trafic 10 Decembrie 2021 933 ori
Google+ WhatsApp
Soferita din Prahova prinsa la volan dupa ce ii fusese suspendat permisul
Soferita din Prahova prinsa la volan dupa ce ii fusese suspendat permisul

Aseară, în jurul orei 19:00, în timp ce efectuau activități pe linia depistării conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina, au oprit, pentru control, pe strada Schelelor din municipiu, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 37 de ani domiciliată în comuna Șotrile.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că femeia figura cu permisul de conducere cu restricții-suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Sursa IJP PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.