Degeaba urlam la autoritati. "Liniute" terminate prost, la Baicoi. O masina s-a rasturnat

Publicat in Trafic 21 August 2021 5612 ori
Google+ WhatsApp
Degeaba urlam la autoritati. "Liniute" terminate prost, la Baicoi. O masina s-a rasturnat
Degeaba urlam la autoritati. "Liniute" terminate prost, la Baicoi. O masina s-a rasturnat

Un cetățean din orașul Băicoi care a postat imagini de la un accident produs azi-noapte în acest oraș prahovean a primit amenințări și injurii de la unii internauți, probabil aflați în relații de prietenie cu autorii accidentului. Imaginile de mai jos surprind atât comentariile stupide și, de multe ori, agramate, ale unor utilizatori, dar și amenințările directe proferate la adresa celor care critică cursele ilegal de mașini făcute în miez de noapte la Băicoi. Publicăm capturile cu comentariile asumate public, pe o rețea publică, pentru a înțelege nivelul scăzut de înțelegere a noțiunilor de respect pentru semeni, conviețuire socială în comunitate și, în definitiv, față de viața celorlalți membri ai comunității pe care unii dintre comentatori par că nu dau nici doi bani.

Pe lângă deranjul din miez de noapte asupra comunității, unul dintre cetățenii care reclamă aceste activități nocturne spune că aceste persoane pun în pericol trecătorii care folosesc trotuarele, pentru că oricând o mașină scăpată de sub control poate derapa punând în pericol viața pietonilor. Unul dintre comentatori îi dă replica: „Pai cumpara-ti, în m...tii ma-tii masina, cine te pune sa mergi pe trotuar?”. Nivelul intelectual și educațional scăzut duce, de la stupiditățile verbale, la amenințări directe cu violența. Unii dintre comentatori își umflă mușchii pe Facebook, amenințându-și direct vecinii, „că vin ei la ei acum, să le arate ei lor”. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de alte comentarii. 

Sursa www.actualitateaprahoveana.ro

IMG 0327 IMG 0328
IMG 0329 IMG 0330
IMG 0331

IMG 0332

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.