A început nebunia. Se circulă cu viteza melcului în coloană

Publicat in Trafic 24 Ianuarie 2020 Actualizat: 24 Ianuarie 2020 802 ori
Google+ WhatsApp
A început nebunia. Se circulă cu viteza melcului în coloană
A început nebunia. Se circulă cu viteza melcului în coloană

UPDATE: 

La acest moment traficul rutier pe DN1 se desfășoară astfel:

Pe sensul de mers către Brașov, se înregistrează coloană de autovehicule de la km 99 - Nistoresti până la intrare în Comarnic - km 107km, și de la km 126 până la intrare în Bușteni - km 130.

Polițiștii rutieri acționează pentru asigurarea fluenței traficului și prevenirea evenimentelor negative.

Recomandăm conducatorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile montane. Astfel, s-au format coloane de autoturisme pe Centura de Vest a orașului Ploiești și, de asemenea, se circulă în condiții de aglomerație de la kilometrul 102 (localitatea Nistorești) până la kilometrul 107 (localitatea Comarnic), dar și pe tronsonul kilometric 129 (stațiunea Azuga) – 130 (intrare în stațiunea Bușteni).

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.