Noi puncte fixe pentru verificarea rovinietei au intrat în funcțiune

Publicat in Trafic 27 Septembrie 2019 1308 ori
Google+ WhatsApp
Noi puncte fixe pentru verificarea rovinietei au intrat în funcțiune
Noi puncte fixe pentru verificarea rovinietei au intrat în funcțiune

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a pus în funcțiune, joi dimineață, șase noi puncte fixe de verificare a valabilității rovinietei, rețeaua națională ajungând, acum, la un total de 92 astfel de puncte.

Noile puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare a drumurilor naționale și autostrăzilor, au fost puse în funcțiune în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moravița, Jimbolia și Vama Veche.

În total, de astăzi, sunt 92 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

Valabilitatea rovinietei poate fi verificată on-line, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro, în baza numărului de înmatriculare a vehiculului.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.