Atentie, soferi! Se asfalteaza in cartier Albert

Publicat in Trafic 11 Februarie 2019 439 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Se asfalteaza in cartier Albert
Atentie, soferi! Se asfalteaza in cartier Albert

Autorităţile ploieştene transmit că vor începe săptămâna viitoare lucrările de reparaţii pe Bulevardul Republicii, în cartierul Albert.

"Primăria municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic-Investiții, informează cetățenii că, începând cu data de 11.02.2019, se vor executa lucrări de reparații pe Bulevardul Republicii, între strada Amaradiei și strada Gilortului. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti.

"Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie mesajul Primăriei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office