Autobuzele noi au apărut pe strazile din Ploieşti. Vezi aici pe ce trasee vor circula

Publicat in Trafic 03 Decembrie 2018 1642 ori
Google+ WhatsApp
Autobuzele noi au apărut pe strazile din Ploieşti. Vezi aici pe ce trasee vor circula
Autobuzele noi au apărut pe strazile din Ploieşti. Vezi aici pe ce trasee vor circula

 

Cele 10 autobuze noi Euro Bus Diamond au intrat pe traseu de la 1 decembrie pe străzile Ploieştiului. Acestea au fost introduse pe traseele 30, 1 şi 2. Acestea au fost livrate administraţiei locale pe 15 noiembrie.

Probleme tehnice minore au fost remediate chiar de către constructor.

Cele 10 autobuze Euro Bus Diamond fac parte din contractual cadru ce vizează achiziția în total a 50 de autobuze diesel Euro VI.

Conducerea Primăriei Ploieşti a semnat pe 1 august contractul pentru achiziția a 50 de autobuze diesel noi în municipiu, contract care se va întinde pe o perioadă de 24 de luni. În prima etapă a ajuns pe 15 noiembrie la Ploieşti un lot de 10 autobuze noi.

Valoarea totală a contractului este de 38.282.325 lei fără TVA, iar un autobuz costă 765.646 lei fără TVA.

Ploieştiul beneficiază de autobuze Euro Bus Diamond, cu podea coborâtă, motor Mercedes Benz EURO VI de ultima generație.  Motoarele diesel dezvoltă aproape 300 CP.

Printre dotările obligatorii se numără: podea coborâtă, trei uși de acces/ieșire, aer condiționat, cabină închisă pentru șofer, ecrane LCD etc.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.