Primul trailer al fimului “Moromeții 2”. VIDEO

Publicat in Cunoastere 12 Octombrie 2018 1846 ori
Google+ WhatsApp
Primul trailer al fimului “Moromeții 2”. VIDEO
Primul trailer al fimului “Moromeții 2”. VIDEO

A fost lansat primul trailer al fimului Morometii 2, ce continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, avându-l de data aceasta în prim-plan pe Niculae, mezinul familiei.

Premiera naţională a filmului Moromeţii 2 va avea loc luni, 5 noiembrie, la Sala Palatului, urmând ca pe 16 noiembrie să fie lansat pe ecranele din toată ţara.

Filmul este regizat de Stere Gulea, avându-i în rolurile principale pe Horațiu Mălăele, Dana Dogaru şi Iosif Paștina. Iar biletele au fost deja puse în vânzare pe Eventbook.ro. Prețul unui bilete categoria I este de 60 lei, al unuia mde categoria II este de 40 lei, iar al unui de categroai III este de 30 lei.

Primul film Moromeţii a apărut în 1987, în distribuţie aflându-se Victor Rebengiuc, Dorel Vișan, Luminița Gheorghiu, Florin Zamfirescu Gina Patrichi sau Mitică Popescu. Filmul este adaptat după romanul cu acelaşi nume al lui Marin Preda, publicat în anul 1955.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.