CSM București a câștigat Liga Campionilor la handbal! Uluitor!

Publicat in Sport 08 Mai 2016 1265 ori
Google+ WhatsApp
CSM București a câștigat Liga Campionilor la handbal! Uluitor!
CSM București a câștigat Liga Campionilor la handbal! Uluitor!

La prima finală din carieră, mai mult, chiar la primul an de participare, CSM București a ținut pasul cu mult mai titrata ETO Gyor în cadrul Final Four-ului de handbal care s-a încheiat în Sala Polivalentă Laszlo Papp” din Budapesta câștigând dramatic, după lovituri de penalitate!

Elevele lui Kim Randsmusen au reușit să se impună după un meci absolut nebun în care bucureștencele au condus la pauză și au egalat cu două secunde înainte de finalul celor 60 de minute. După două reprize de prelungiri a câte cinci minute echipele nu s-au putut departaja iar tensiunea în sală a atins paroxismul! S-au executat lovituri de la 7 metri iar Gulden, Martin, Rodrigues și Brădeanu au marcat în timp ce Pesoa, în poartă, a reușit două minuni fiind numită de crainicii televiziunii “noul Duckadam”!

Astfel, istoria handbalului feminin românesc a fost rescrisă, CSM câștigând cea mai mare competiție a cluburilor exact acolo unde nu se aștepta nimeni, ea plecând către Budapesta cu ultima șansă din cele patru participante!!! De necrezut!

ETO Gyor – CSM București 29-27 (11-12, 24-22, 25-25, 4-2, după executarea loviturilor de penalitate!)

Buducnost Podgorica, echipa Cristinei Neagu, a pierdut finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor, scor 28-30 cu Vardar Skopje.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.