Informare EXTINDERE DEPOZIT DE DESEURI NEPERICULOASE CELULELE 3 SI 4 – ETAPA II

Publicat in Ştiri Naţionale 01 Iulie 2022 Actualizat: 04 Iulie 2022 838 ori
Google+ WhatsApp
Informare EXTINDERE DEPOZIT DE DESEURI NEPERICULOASE CELULELE 3 SI 4 – ETAPA II
Informare EXTINDERE DEPOZIT DE DESEURI NEPERICULOASE CELULELE 3 SI 4 – ETAPA II

Aceasta informare este efectuată de: S.C. VITALIA SALUBITATE PRAHOVA S.R.L., Baicoi, str. Valea lui Dan nr. 10, tel.: 0754072871 [unitatea, firma, compania etc. (denumirea, adresa, nr. de telefon)], ce intenţionează să solicite de la A.B.A. Buzau-Ialomita, S.G.A. Prahova [unitatea de gospodărire a apelor (denumirea)] aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru desfăşurarea activităţii de …………… localizat în ………… (municipiul, localitatea, judeţul), sau pentru realizarea lucrărilor EXTINDERE DEPOZIT DE DESEURI NEPERICULOASE CELULELE 3 SI 4 – ETAPA II , amplasate în oras Baicoi, jud. Prahova (municipiul, localitatea, judeţul).

Aceasta investiţie este o extindere (existenta/noua).
Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent (temporar/permanent) următoarele ape uzate: tehnologice, ce se vor evacua în vidanjate periodic si evacuate in statia de epurare Boldesti Scaieni (denumirea emisarului) după ce au fost epurate prin neepurate (metoda de epurare).
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa LEU Dragos, tl. 0754072871 (numele persoanei de contact, nr. de telefon) după data de 01.07.2022 (data estimată la care se va transmite solicitarea de aviz).

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.