SURSE: Iulian Bădescu va fi ARESTAT pentru LUARE DE MITĂ

Publicat in Politica 03 Martie 2015 Actualizat: 03 Martie 2015 4032 ori
Google+ WhatsApp
SURSE: Iulian Bădescu va fi ARESTAT pentru LUARE DE MITĂ
SURSE: Iulian Bădescu va fi ARESTAT pentru LUARE DE MITĂ

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, primarul Iulian Bădescu va fi arestat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată şi abuz în serviciu.

 

Procurorii au solicitat arestarea preventiva a edilului.

Potrivit unor surse, primarul Iulian Bădescu ar fi luat şpagă de la Daniel Capră, finanţatorul echipei Petrolul, între 200.000 şi 300.000 de euro în Turcia. Capră l-a denunţat pe edil la DNA şi a adus şi probe video.

Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare. Primarul Iulian Bădescu a afirmat că are calitatea de suspect, dar că nu ştie care sunt acuzaţiile, urmând să afle la DNA, unde a fost adus la audieri.

Secretara Primăriei şi una dintre juristele instituţiei au fost aduse la DNA.

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.