ANUNŢ BOMBĂ al lui Victor Ponta

Publicat in Politica 16 Decembrie 2014 Actualizat: 16 Decembrie 2014 1158 ori
Google+ WhatsApp
ANUNŢ BOMBĂ al lui Victor Ponta
ANUNŢ BOMBĂ al lui Victor Ponta

Victor Ponta renunta la titlul care i-a adus acuzatii de plagiat si atâtea necazuri, acela de doctor in drept.

 

Titlul de Doctor in Drept, obtinut in 2003, este, de astazi, istorie pentru Victor Ponta. Intr-o scrisoare pe care o face publica pe pagina sa de Facebook, premierul il anunta pe rectorul Universitatii Bucuresti ca renunta la titlu. In urma cu un an si jumatate revista „Nature”, publica un articol in care il acuza de plagiat!

Rectorul Universitatii Bucuresti declara, atunci, ca doar Ministerul Educatiei poate decide retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta, intrucat acesta este demnitar. Si Consiliul National de Etica a transmis ca titlul de doctor in Stiinte Juridice, domeniul Drept, a fost obtinut in concordanta cu legislatia in vigoare. In primavara aceasta, Instanta Suprema a decis ca Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat.

Astazi, Victor Ponta a anuntat ca, desi renunta la controversatul titlu dupa ce isi va incheia cariera politica va bate din nou la usile doctoratului. In 2003 Victor Ponta primea titlu de doctor in Drept de la Universitatea Bucuresti pentru teza intitulata „Curtea Penala Internationala". Indrumatorul stiintific al lucrarii a fost Adrian Nastase, pe atunci premier in functie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.