Ce intervenţii au avut echipajele ISU Prahova în ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 26 August 2015 492 ori
Google+ WhatsApp
Ce intervenţii au avut echipajele ISU Prahova în ultimele 24 de ore
Ce intervenţii au avut echipajele ISU Prahova în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

25.08.2015, ora 13:16 – ASANARE MUNIȚIE
În municipiul Ploieşti, strada Buda, echipa pirotehnică a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniție, respectiv, proiectil exploziv de cal. 100 mm. Muniţia a fost ridicată, transportată și depozitată în vederea distrugerii ulterioare.

25.08.2015, ora 22:34 – INCENDIU VEGETAȚIE USCATĂ
În comuna Băneşti, sat Băltiţa, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, în proprietatea consiliului local.
Urmare a incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1000 mp.
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

25.08.2015, ora 17:06 – INCENDIU APARTAMENT
În localitatea Vălenii de Munte , str. Aleea Alunilor, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament.
Urmare a incendiului au ars aparate electrice, obiecte de mobilier şi îmbrăcăminte Din cauza temperaturii ridicate şi a fumului dens au fost evacuaţi 9 locacatari şi s-a degradat tâmplăria. 
Incendiul a izbcnit cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Echipajele SMURD au intervenit în 18 de cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.