IMAGINI de la reținerea celor trei ofițeri prahoveni ai MAI FOTO

Publicat in Eveniment 18 August 2015 697 ori
Google+ WhatsApp

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, adjunctul şefului Poliţiei Judeţene, Adrian Rădulescu, şi ofiţerul BCCO Ploieşti Emanuel Saghel, au fost reţinuţi de DNA, luni seară. Cei trei au fost scoşi din sediul DNA Ploieşti după mai mult de 12 ore de audieri şi duşi în arest.

 

Cei trei și-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Judeţene Prahova de la Câmpina.

La ieşirea din sediul DNA Ploieşti, întrebat dacă se aştepta să ajungă din anchetator anchetat, Emanuel Saghel, care conduce Serviciul de combatere a finanţării terorismului şi spălării banilor din BCCO Ploieşti, a răspuns afirmativ.

De asemenea, întrebat de ce aştepta să ajungă în situaţia de a fi reţinut, Saghel a răspuns: ”Pentru că ştiu cum s-a lucrat”.

La rândul său, întrebat dacă s-a aşteptat să fie reţinut, adjunctul şefului Poliţiei Prahova, Adrian Rădulescu, a spus că nu aştepta să ajungă într-o astfel de situaţie.

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, a fost adus la sediul DNA Ploieşti în jurul orei 11.00, cu o dubă a MAI, fiind flancat de trei jandarmi din trupele speciale. Întrebat dacă a fost luat de acasă sau de la serviciu, Ispas a spus că este în concediu. De asemenea, întrebat dacă a ajutat infractori să scape de dosare, Ispas a negat.

Ulterior, tot cu o dubă a MAI şi flancat de jandarmi din trupele speciale a fost adus şi Adrian Rădulescu, adjunctul şefului IPJ Prahova.

De asemenea, Emanuel Saghel, ofiţer în cadrul BCCO Ploieşti, a fost adus la DNA Ploieşti tot cu o dubă a MAI, iar la intrarea în sediul instituţiei el a declarat că a fost ridicat de la serviciu şi că nu ştie pentru ce a fost adus la DNA.

Sursa FOTO: ziarulincomod.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.