ADEVĂRUL despre prahoveanul condamnat la moarte în Malaezia. Ionuţ, prins cu droguri din cauza unei femei

Publicat in Eveniment 12 Iunie 2015 2597 ori
Google+ WhatsApp
ADEVĂRUL despre prahoveanul condamnat la moarte în Malaezia. Ionuţ, prins cu droguri din cauza unei femei
ADEVĂRUL despre prahoveanul condamnat la moarte în Malaezia. Ionuţ, prins cu droguri din cauza unei femei

Tânărul de 23 de ani a fost prins pe un aeroport din Malaezia cu o cantitate mare de droguri, a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare. Între timp a fost mutat la un alt penitenciar, unde condiţiile sunt foarte greu de suportat, după cum susţine familia tânărului.  Acum s-a aflat cum ar fi ajuns sa transporte droguri Ionut Gologan. Tanarul s-ar fi indragostit de o femeie in Germania, acolo unde a lucrat ca sofer, s-a distrat cu aceasta, dupa care i s-a facut nota de plata.

 

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a ajuns într-o stare deplorabilă după ce a fost transferat la penitenciarul unde deţinuţii sunt pregătiţi pentru execuţie. A slăbit extrem de mult, trăieşte printre şobolani şi se teme că în orice clipă ar putea fi ucis de colegii deţinuţi înainte să fie executat prin spânzurare, așa cum a decis instanța. Cazul lui Ionut Gologan a impresionat o ţară întreagă.

Potrivit cancan.ro, Ionut a picat în plasa traficantilor de droguri din cauza unei femei.

El a lucrat o perioada in Germania, acolo unde i-a picat cu tronc o femeie. Ionut lucra acolo ca sofer de tir, vanzatorii de moarte alba l-au luat in vizor si s-au gandit sa-l foloseasca. Ionut Gologan ar fi fost abordat de o tanara care i-a intrat pe sub piele, iar cei doi s-au distrat mai bine de o saptamana in diferite localuri fara sa plateasca nimic.

Numai ca romanul nu stia ce-l asteapta.Se pare ca fata era mana in mana cu traficantii, iar, dupa aproximativ zece zile, Ionut a fost abordat de o "sageata" care i-a spus ca trebuie sa plateasca ce a consumat, ca nimic nu e gratis.

Si cum tanarului ii placea mult de femeia respectiva, a fost atentionat ca daca nu va plati, fata s-ar putea sa sfarseasca rau. Cu "cutitul la gat", el a acceptat ceea ce i-au cerut traficantii de droguri, si anume sa transporte un pachet in Malaezia, fara sa stie ce anume contine acesta. Traficantii doreau sa testeze terenul si sa vada daca romanul este prins, motiv pentru care nu i-a interesat daca vor ramane fara marfa. Ionut Gologan a fost insa prins, judecat si condamnat la moarte. Tatal acestuia l-a vizita recent in puscarie si spera ca fiul sa sa scape cu viata.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.