Cum a impresionat SGU Ploieşti la ExpoFlora în Galaţi

Publicat in Eveniment 26 Mai 2015 1382 ori
Google+ WhatsApp
Cum a impresionat SGU Ploieşti la ExpoFlora în Galaţi
Cum a impresionat SGU Ploieşti la ExpoFlora în Galaţi

In perioada 21-24 mai a.c., SGU Ploiesti a participat la cea de-a 20-a editie a evenimentului „ExpoFlora - Flori la malul Dunarii”, gazduit de Gradina Botanica din Galati.

 

Astfel, personalul societatii a amenajat, pe o suprafata de 15 metri patrati, un tablou floral din aproximativ 700 bucati plante, printre acestea numarandu-se specii precum ageratum -culoare albastru (500 buc) si cineraria maritima – culoare gri (200 buc). De asemenea, s-au utilizat turba si pietre, ca accesorii, pentru intregirea aranjamentului floral. Tema aleasa a fost inspirata de un proverb romanesc, anume “Apa trece, pietrele raman”, tabloul floral infatisand traseul parcurs de un rau, de la izvor pana la punctul de varsare al acestuia. Dinamismul scenei ilustrate a fost creat prin speciile florale utilizate, combinarea paletei de culori precum si modul de aranjare a acestora.

La evenimentul respectiv au participat, prin reprezentanti, majoritatea gradinilor botanice din tara, aranjamentul floral realizat de societatea noastra fiind unul dintre cele mai apreciate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.