PERCHEZIȚII în Prahova într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ și SPĂLARE DE BANI

Publicat in Eveniment 14 Mai 2015 709 ori
Google+ WhatsApp
PERCHEZIȚII în Prahova într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ și SPĂLARE DE BANI
PERCHEZIȚII în Prahova într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ și SPĂLARE DE BANI

Zeci de persoane vor fi duse la audieri în urma unor percheziţii care au loc joi, în Bucureşti şi cinci judeţe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul în acest dosar a fost estimat la 9,3 milioane de euro. 

 

Poliţiştii fac 42 de percheziţii, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Braşov şi Maramureş. 38 de persoane vor fi duse la audieri.

"Din datele şi probele administrate în cauză în perioada octombrie 2014 - mai a.c., rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii înregistrau în contabilitate facturi fiscale false, precum şi alte documente contabile care nu aveau la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 9.300.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei şi Parchetului Tribunalului Bucureşti prezentat de Mediafax.

În acest dosar sunt vizate aproximativ o sută de firme, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.