Ce se află în spatele demarării construcţiei la autostrada Comarnic-Braşov

Publicat in Eveniment 23 Ianuarie 2015 555 ori
Google+ WhatsApp
Ce se află în spatele demarării construcţiei la autostrada Comarnic-Braşov
Ce se află în spatele demarării construcţiei la autostrada Comarnic-Braşov

Lucrările la autostrada Comanic-Braşov ar putea fi demarate de la jumătatea lunii februarie dacă există un acord politic, a declarat premierul într-un interviu la Jurnalul.ro. 

Victor Ponta a explicat însă că invitaţia la un dialog pe această temă este refuzată categoric de Opoziţie. Dacă parteneriatul propus de Guvern va fi refuzat, ar însemna ca proiectul să fie demarat exclusiv pe banii statului. 

Victor Ponta a declarat că nu are parte de susţinerea opoziţiei în demararea lucrărilor la autostrăzi. 

"Am facut o invitatie absolut de buna credinta, am zis hai sa ne vedem cu opozitia sa vedem ce mai e de imbunatat. Am primit un raspuns tafnos de la dna Gorghiu ca nu vrea sa stea de vorbă cu noi. Eu am prezentat aceasta situaţie cu detalii si cifre si mi s-a raspuns, "da vreti sa furati banii", declara premierul.

Potrivit premierului, tronsonul Braşov-Ploieşti nu are finanţare europeană. Mai mult, dacă nu va exista un acord politic, vor rămâne două variante pentru finaţarea lucrărilor. 

Lipsa unui acord politic cu opoziţia ar însemna şi o amânare a demarării lucrărilor până în 2016, a susţinut premierul Victor Ponta.

Mărirea taxelor ar fi o altă sursă de finanţare, a mai susţinut Victor Ponta, însă deocamdata nu doreşte să o ia în considerare. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.