Care este starea de sănătate a tinerei din Prahova băgată în comă de un proxenet în Germania

Publicat in Eveniment 10 Decembrie 2014 1631 ori
Google+ WhatsApp
Care este starea de sănătate a tinerei din Prahova băgată în comă de un proxenet în Germania
Care este starea de sănătate a tinerei din Prahova băgată în comă de un proxenet în Germania
Mama Ioanei Condea, tânăra de 20 de ani din satul Bobolia, județul Prahova, care a fost bătută cu bestialitate de un proxenet pentru că a refuzat să-și vândă trupul în Germania, a vorbit despre starea de sanatate a fiicei sale. Gratiela Condea sta zi si noapte la capataiul Ioanei si spera ca aceasta sa isi revina dupa bataile primite. Mama Ioanei spune ca aceasta a facut progrese si ca spera ca in curand sa vorbeasca.

 

“Ioana a facut progrese, multumim lui Dumnezeu! Ioana se simte mai bine! Doctorii spun ca trebuie sa asteptam si ca in curand o sa vorbeasca! Suntem fericiti pentru evolutia Ioanei. Ma rog zi si noapte sa se faca bine, sa vorbeasca si sa se afle adevarul. Nu as putea nici sa vorbesc cu ea si nici sa dau ochii cu ea! Cred ca 10% din ce spune Florentina e adevarat. Nu cred ca fetita mea s-a indragostit de sotul ei. Nu cred ca Florentina a vrut sa o trimita pe Ioana acasa. Nu cred ca stia Ioana ca merge sa se prostitueze in Germania. Nu cred nici ca Florentina l-a incurajat pe Robert sa o bata pe Ioana. Ea e vinovata ca a luat-o acolo.“, a declarat Gratiela Condea in emisiunea “La Maruta”.
 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.