Strada blestemata? Două accidente cu VICTIME au avut loc la Ploieşti, in ACELASI LOC!

Publicat in Trafic 23 Iulie 2016 Actualizat: 23 Iulie 2016 1891 ori
Google+ WhatsApp
Strada blestemata? Două accidente cu VICTIME au avut loc la Ploieşti, in ACELASI LOC!
Strada blestemata? Două accidente cu VICTIME au avut loc la Ploieşti, in ACELASI LOC!

Două accidente au avut loc, sambata dimineața, ambele pe strada Udriște Năsturel din Ploieşti.

 

În primul accident au fost implicate trei autoturisme și din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șase persoane sunt rănite și au primit îngrijiri medicale.

În timp ce polițiștii se aflau la fața locului pentru a efectua cercetări a avut loc și cel de-al doilea accident la doar 100 m de primul, potrivit observatorulph.ro.

În coliziunea petrecută anterior una dintre cele patru persoane rănite, o femeie de 79 de ani, mama șoferului, a fost transportată la spital cu traumatism abdominal și traumatism la genunchiul drept. Celelalte persoane rănite nu au dorit să fie consultate de medici.

În urma celui de-al doilea accident două femei de 28, respectiv 30 de ani au fost transportate la spital după ciocnirea cu un taxi. Una dintre femei este însărcinată în 6 luni și s-a ales cu traumatism toracic și coloană cervicală. Taximetristul implicat, în ciuda traumatismului cranio-cerebral nu a dorit transportul la spital.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.