Soferul unui Ferrari prins cu 209 km/h pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Publicat in Trafic 17 Octombrie 2015 594 ori
Google+ WhatsApp
Soferul unui Ferrari prins cu 209 km/h pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti
Soferul unui Ferrari prins cu 209 km/h pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Inconştienţă pe şosea. Un şofer a fost prins, sâmbătă, cu o viteză de 209 kilometri la oră pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti. În plus, poliţiştii de la Rutieră au mai luat permisele a trei şoferi care au accelerat la peste 180 de kilometri la oră.

 

Un şofer în vârstă de 46 de ani a fost prins de poliţiştii de la Rutieră în timp ce gonea cu 209 kilometri la oră pe autostrada Bucureşti- Ploieşti. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Ferrari, potrivit RomâniaTV. Şoferul a primit o amendă de 945 de lei şi, în plus, va rămâne fără permisul auto pentru trei luni.

Tot sâmbătă, poliţiştii au mai ridicat şi alte trei permise de la şoferii vitezomani.

Vineri, o tânără aflată la volanul unui autoturism a fost trasă pe dreapta de agenții din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A3 București – Ploiești, fiindcă depășise cu mult viteza legală. Potrivit unui comunicat al Poliției Române, mașina condusă de femeia în vârstă de 24 de ani a fost înregistrată de aparatul radar, rulând pe sensul de mers către Ploieşti, cu viteza de 204 kilometri la oră. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

În ultimul timp, pe A3 București-Ploiești, tot mai mulți șoferi sunt sancționați de polițiști, aceștia călcând pedala de accelerație mai mult decât permite legea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.