Spectacole de teatru gratuite pentru copiii din Ploieşti

Publicat in Unde Mergem? 05 Decembrie 2016 725 ori
Google+ WhatsApp
Spectacole de teatru gratuite pentru copiii din Ploieşti
Spectacole de teatru gratuite pentru copiii din Ploieşti

După aprinderea luminițelor în Ploiești, intră în scenă actorii de la Teatrul "Ciufulici". Spectacolul "Vine, vine... Caragiale" va fi jucat, începând cu ora 18.30, în Parcul "Toma Socolescu" .

 

Programul lor va continua și joi seară, de la ora 18.30, în același loc, unde micuții ploieșteni sunt invitați să vadă "Cântăreții din Bremen".

Două spectacole în aer liber ale Teatrului de Păpuși din Ploiești sunt programate și săptămâna viitoare. Este vorba despre "Dănilă Prepeleac" (marți, 13 decembrie, ora 19.00) și "Poveste de Crăciun" (vineri, 16 decembrie, ora 19.30), jucate tot în Parcul "Toma Socolescu".

Alături de actorii ploieșteni, și muzicienii filarmonicii din municipiu se vor afla, zilele acestea, în stradă, pentru a întreține atmosfera de sărbătoare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.