INCENDIAR! Petrecere Playboy Bunny în Club Zappa Ploieşti, în această seară

Publicat in Unde Mergem? 24 Octombrie 2014 1807 ori
Google+ WhatsApp
INCENDIAR! Petrecere Playboy Bunny în Club Zappa Ploieşti, în această seară
INCENDIAR! Petrecere Playboy Bunny în Club Zappa Ploieşti, în această seară

Playboy te invită vineri, 24 octombrie în Club Zappa din incinta AFI Palace Ploieşti la o super petrecere, Playboy Bunny Official Party cu cei mai sexy iepuraşi şi cele mai hot vedete Playboy!

 

Startul distracţiei este dat la ora 23:00 de către Andre Rizo care împreună cu iepuraşii Playboyîţi vor anima seara! Dar asta nu e tot! Puţin după miezul nopţii vei putea cunoaşte cele mai incitante playmate-uri Playboy şi vei avea ocazia să faci fotografii cu ele, pentru a rămâne cu dulci amintiri. Şi, cine ştie, poate că cei mai îndrăzneţi dintre voi vor reuşi să le cucerească... atenţia!

Nu rata cea mai sexy petrecere din oraşul tău! Cei mai sexy iepuraşi, cele mai hot playmate-uri, cea mai energică petrecere, pe scurt –  Playboy Bunny Official Party! Vino şi tu!

Vineri 24 octombrie, ora 23:00, Club Zappa, AFI Palace Ploieşti, str. Calomfirescu nr.2

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.