Un fleac, i-au ciuruit!

Publicat in Sport 06 Octombrie 2014 1071 ori
Google+ WhatsApp
Un fleac, i-au ciuruit!
Un fleac, i-au ciuruit!

U BT Cluj – CSU Asesoft 69-80 (21-27, 18-21, 16-25, 14-7)

În această seară, în cadrul primei etape a ligii de elită a baschetului românesc, campionii de la Asesoft s-au distrat cu veșnicii frustrați de la Cluj, victoria la 11 puncte diferență reflectând doar parțial cele întâmplate pe parchetul sălii “Horia Demian”.

Fără “căpitanul” Cătălin Burlacu, indisponibil, dar cu Brown, Lee și Labovic în mare dispoziție de joc, elevii lui Arnautovic au ”ucis” partida din primele minute, diferența de valoare fața de Medvedj&Co. fiind uriașă! Poate mai uriașă ca niciodată! Iar dacă Hargrove, fostul component al trupei din Ploiești, a fost principalul marcator al trupei din Ardeal (14 puncte!), atunci chiar că nu ar mai fi nimic de spus.

La finalul săptămânii, sâmbătă,campionii României se deplasează la Oradea pentru un meci cu CSM U din localitate, partidă contând pentru etapa a doua, întâlnirea cu fanii din Ploiești urmând a avea loc sâmbătă, 18 octombrie, ora 20:00, la meciul cu CSU Atlassib Sibiu.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.