Optiunea lui Gicu

Publicat in Sport 02 Iunie 2014 536 ori
Google+ WhatsApp
Optiunea lui Gicu
Optiunea lui Gicu

“Daca voi reveni in liga intai, prima mea optiune este Petrolul”. Alegerea ii apartine lui Gicu Grozav cel care s-a despartit de Terek Groznai. Atacantul de 23 de ani a declarat ca n-a reusit la gruparea rusa deoarece acolo nu i s-au acordat prea multe sanse chiar daca, spune el, s-a pregatit foarte bine.

 

Grozav s-a transferat la Groznai de la Petrolul echipa cu care a castigat Cupa Romaniei, primul trofeu din cariera sa. La un an de la acea performanta atacantul n-a uitat de formatia galben-albastra. El a spus ca ar vrea sa joace tot in Europa dar daca se intoarce in Romania primul lui gand este la Petrolul. Asta si pentru ca Grozav s-a simtit bine la Ploiesti unde a avut o relatie buna cu majoritatea suporterilor. Optiunea lui Grozav vine sa infirme si unele pareri care il dau ca si transferat la Steaua. In schimb, la echipa bucuresteana pot ajunge alti oameni care au castigat trofee cu Petrolul. Antrenorul secund Laurentiu Rosu si Stefan Preda, antrenor cu portarii la nationala sub 17 ani si fost castigator al Cupei Romaniei cu Petrolul in 1995, sunt vizati de noul antrenor al Stelei, Costel Galca, sa completeze staff-ul care va pregati formatia stelista. Rosu se poate desparti de Petrolul in aceste zile iar Preda a plecat, astazi, la Bucuresti pentru a incheia tratativele cu noua echipa.    

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.