Un polițist a fost mușcat de gât în centrul Capitalei

Publicat in Ştiri Naţionale 22 Mai 2015 386 ori
Google+ WhatsApp
Un polițist a fost mușcat de gât în centrul Capitalei
Un polițist a fost mușcat de gât în centrul Capitalei

Un polițist a fost mușcat de gât, în centrul Capitalei, atunci când oamenii legii au încercat să-i pună cătușe unui individ care blocase circulaţia în miez de noapte, relatează cancan.ro.

Într-un final, individul a fost urcat cu greu în dubă și dus la secție.

Tânărul pus pe scandal a ajuns pe mâna poliţiştilor după ce în miez de noapte s-a asezat în mijlocul străzii şi a încurcat traficul rutier. Individul se clătina serios şi chiar a ameninţat un şofer că-i va cere daune morale dacă va da cu maşina peste el.

Când au venit poliţiştii, scandalagiul a luat-o la fugă pe o stradă laterală, cu oamenii legii pe urmele lui. În cele din urmă suspectul a fost prins, dar nu s-a lăsat uşor convins să meargă la secţia de poliţie.

Tânărul nici nu a vrut să audă, aşa că agenţii au încercat să-i pună cătuşele. În acele momente, individul l-a muşcat de gât pe unul dintre poliţişti, în timp ce colega acestuia încerca să-l aresteze.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.