Iohannis, ironizat de Ponta: "Are o poza si un "shake hands" cu Obama"

Publicat in Politica 02 Aprilie 2016 997 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis, ironizat de Ponta: "Are o poza si un "shake hands" cu Obama"
Iohannis, ironizat de Ponta: "Are o poza si un "shake hands" cu Obama"

Victor Ponta îl ironizează pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că nu a avut nicio întâlnire importantă pe parcursul vizitei în SUA, spre deosebire de alţi şefi de stat. 

 

Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că nu a obţinut mai mult de o strângere de mână din partea preşedintelui Barack Obama, spre deosebire de Racep Tayyip Ergogan, care a avut întâlniriseprate atât cu Obama, cât şi cu vicepreşedintele Joe Biden. 

"Deci Dl Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor infloriti / si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile cum a facut de exemplu Presedintele Erdogan care a avut intalniri separate de peste o ora si cu Barack Obama si cu Joe Bidden - ce sa faca Dl Iohannis la intalniri, are o poza si un "shake hands" cu Obama care i-a si spus ceva politicos, a fost la masa, gata - e suficient)!

M-am linistit , Dl Iohannis "ne-a scos din izolare" asa cum a promis".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.