Elena Udrea, UMILITĂ de Poliţia Capitalei

Publicat in Politica 26 Februarie 2015 2902 ori
Google+ WhatsApp
Elena Udrea, UMILITĂ de Poliţia Capitalei
Elena Udrea, UMILITĂ de Poliţia Capitalei

Elena Udrea continuă să fie umilită după gratii! Cererea Elenei Udrea de acum o săptămână de a renova, pe banii ei, celula în care era ţinută în arest a fost respinsă de conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei.

 

Răspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat după ce aceasta a fost eliberată din arest şi plasată în arest la domiciliu, în dosarul "Microsoft", pe 17 februarie, ea fiind din nou arestată miercuri, în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a solicitat, pe 13 februarie, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.