Mircea Rosca, ne hotaram si noi?

Publicat in Politica 16 Septembrie 2014 Actualizat: 16 Septembrie 2014 1915 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Rosca, ne hotaram si noi?
Mircea Rosca, ne hotaram si noi?

 

Redam mesajul transmis de (inca) liderul liberalilor prahoveni, Mircea Rosca, pe contul personal de Facebook, cu prilejul serbarilor toamnei de la Campina:

 

 

"In week-end am avut ocazia să fiu prezent la Serbarile Toamnei, în Municipiul Câmpina. Ținutele de sărbătoare, atmosfera de vară târzie, ospitalitatea gazdelor m-au determinat să cred că Orașul Câmpina are multe de oferit. Mulțumesc pentru invitație domnului primar, Horia Tiseanu, pe care îl respect și îl admir pentru tot ceea ce face în administrația publică locală."

 

Totul pare banal, asa cum ne-a obisnuit Rosca de-a lungul timpului, cu o mica exceptie. Partea in care isi manifesta dragostea netarmurita pentru Horia Tiseanu si pe care il admira, in fine, ati citit mai sus.

 

Pai, domnu' Mircea (cum va spun satenii dumneavoastra), ne hotaram si noi odata? Ia uite ce ziceati putin mai devreme despre administratia locala a Campinei: „trebuie schimbaţi cei care conduc Câmpina, pentru că deţin de 15 ani puterea locală şi nu au făcut nimic pentru cetăţeni, pentru localitate. Aceşti oameni care conduc de 15 ani Câmpina trebuie să plece!”

 

Concluzia pe care o tragem este: ori ati incercat cam multa tuiculita "de vara tarzie", ori ati luat-o pe calea alipirii sufletesti fata de oricine va baga in seama, semn al unui inceput de panica. (politica, evident)

 

PS: cureaua de la ceas tre' asortata cu aia de la pantaloni, macar la culoare, daca nu si la stil

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.