El lipsea! William Brînză, fost deputat PDL, CANDIDEAZĂ la alegerile prezidenţiale

Publicat in Politica 29 August 2014 2246 ori
Google+ WhatsApp
El lipsea! William Brînză, fost deputat PDL, CANDIDEAZĂ la alegerile prezidenţiale
El lipsea! William Brînză, fost deputat PDL, CANDIDEAZĂ la alegerile prezidenţiale

Fostul deputat William Brînză este candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Brânză a demisionat din PDL şi intră în cursa pentru Cotroceni în tandem cu Mircea Coşea.

 
 

William Brînză, care a demisionat miercuri din PDL, candidează în tandem cu Mircea Coşea, preşedinte de onoare al PER, pregătit să ocupe funcţia de premier în cazul în care colegul său va câştiga aceste alegeri, scrie Agerpres.

 

"Noi vom avea un altfel de campanie electorală. Vom fi o echipă de centru, câştigătoare, astfel încât în turul al doilea să fie prezent candidatul PER. Programul de campanie nu va fi strict ecologist. Practic vom promova o ecologie politică prin introducerea şi respectarea principiilor de bază ale ecologiei în conceperea şi implementarea politicii economice şi sociale în sensul respectului instituţiilor statului şi al clasei politice faţă de cetăţean şi natură, faţă de echilibrarea relaţiilor economice şi sociale dintre generaţii şi păstrării şi dezvoltării patrimoniului", a spus Brînză, vineri, într-o conferinţă de presă.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.