Ponta, AVERTISMENT pentru Băsescu: Din 2015, o să facă niște ani de ÎNCHISOARE

Publicat in Politica 24 Iulie 2014 Actualizat: 24 Iulie 2014 929 ori
Google+ WhatsApp
Ponta, AVERTISMENT pentru Băsescu: Din 2015, o să facă niște ani de ÎNCHISOARE
Ponta, AVERTISMENT pentru Băsescu: Din 2015, o să facă niște ani de ÎNCHISOARE

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa președintelui Traian Băsescu și a Elenei Udrea! Premierul consideră că cei doi ar fi fost implicați în diverse activități care ar putea intra sub atenția justiției.

 

 

 

El a afirmat în acelaşi timp că, de la 1 ianuarie 2015, dată de la care preşedintele a propus aplicarea măsurii de reducere a CAS, Băsescu poate face cel mult “nişte ani de închisoare”, deoarece nu va mai fi preşedinte la acel moment.

 

”S-ar putea să aflăm de situații în care au fost implicați și Traian Băsescu, și Elena Udrea. O să aflați că, încet, încet, o sa fie anchetați

 

Începutul sfârșitului a fost deja. Sunt multe lucruri de aflat și mulți oameni trebuie să plătească pentru acesti 10 ani.”, a spus președintele PSD Victor Ponta la antena3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.