Deputatii liberali au un nou lider de grup

Publicat in Politica 09 Mai 2013 641 ori
Google+ WhatsApp
Deputatii liberali au un nou lider de grup
Deputatii liberali au un nou lider de grup

Andrei Dominic Gerea a fost ales lider al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, el cumuland 28 de voturi favorabile din partea deputatilor liberali.

 

Gerea i-a devansat pe contracandidatii sai Ludovic Orban, care a primit 15 voturi, si Victor Paul Dobre, care a intrunit 11 voturi. Andrei Gerea a fost ales lider de grup in urma plecarii lui Dan-Radu Rusanu la ASF.

 

Gerea este la al treilea mandat consecutiv de deputat. Camera Deputatilor a constatat, marti, incetarea mandatului de deputat al lui Dan Radu Rusanu, ca urmare a demisiei acestuia, fiind declarat vacant postul de deputat in colegiul uninominal 3 circumscriptia 22 Hunedoara.

 

Presedintele de sedinta Miron Mitrea a facut acest anunt, precizand ca Guvernul urmeaza sa decida asupra oportunitatii organizarii alegerilor partiale in aceasta circumscriptie. Dan-Radu Rusanu a demisionat din functia de deputat incepand din data de 29 aprilie 2013, acesta fiind numit presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.