Mihaela Radulescu a recunoscut ca are un nou iubit. Cine este barbatul cu o avere de 250 de milioane de dolari

Publicat in National 24 Noiembrie 2014 1899 ori
Google+ WhatsApp
Mihaela Radulescu a recunoscut ca are un nou iubit. Cine este barbatul cu o avere de 250 de milioane de dolari
Mihaela Radulescu a recunoscut ca are un nou iubit. Cine este barbatul cu o avere de 250 de milioane de dolari

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

 

Cei doi s-au cunoscut in urma cu o luna, atunci cand Felix Baumgartner a vizitat Romania. A fost cucerit din prima clipa de juratul de la "Romanii au talent", in timpul unui interviu. Relatia lor a fost dezvaluita prima data in presa din Germania.

"Da, este adevarat, ne leaga niste lucruri frumoase", ne-a confirmat Mihaela Radulescu.

In timpul interviului pe care Felix Baumgartner i l-a acordat Mihaelei Radulescu pentru Stirile ProTv, o simpatie intre cei doi putea fi usor observata. Amandoi sunt pasionati de sporturile extreme si au aceeasi varsta - 45 de ani.

Se pare ca Mihaela Radulescu a avut calitatile pe care si le dorea celebrul sportiv austriac. De asemenea, pe cei doi ii mai leaga ceva - sunt ambasadorii unei campanii caritabile - Wings for life - care isi propune sa stranga fonduri pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii.

Fotografii de la Getty Images au surprins-o pe Mihaela la Koln, unde a fost invitata alaturi de Felix la un teledon organizat de televiziunea germana RTL. Ziaristii germani au scris atunci, pentru prima data, ca romanca este noua iubita a austriacului cunoscut in intreaga lume dupa saltul din stratosfera.

Povestea de dragoste dintre ei a fost confirmata acum si de juratul de la Romanii au talent, care si-a incheiat ultima relatie in urma cu cateva luni. Pentru ca stie ca iubeste sportul, Felix i-a facut cadou Mihaelei un snowboard electric.

Dupa ce a depasit bariera sunetului si a stabilit, la vremea aceea, recordul celui mai inalt salt in cadere libera, omul supersonic, Felix Baumgartner, a devenit una dintre cele mai cunoscute personalitati din lume. Saltul sau a fost urmarit de milioane de oameni, iar performanta i-a adus contracte de publicitate cu mai multe branduri importante.

Felix Baumgartner are o avere estimata la 250 de milioane de dolari. Detine un lant de restaurante in Viena, o echipa de fotbal, o linie de haine, o vodca precum si un parfum care ii poarta numele.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.