Carmen si Franco au facut anuntul la care nimeni nu se astepta: "Aveti grija"

Publicat in National 01 Octombrie 2014 3935 ori
Google+ WhatsApp
Carmen si Franco au facut anuntul la care nimeni nu se astepta: "Aveti grija"
Carmen si Franco au facut anuntul la care nimeni nu se astepta: "Aveti grija"

A inceput sezonul virozelor respiratorii, iar foarte multi oameni s-au lovit de aceasta problema. Chiar daca doctorii ne sfatuiesc sa fim prevazatori si sa ne ferim de gripa, regulile lor sunt de foarte multe ori ignorate de catre oameni.

 

Camen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a racit si ea, impreuna cu iubitul ei, Franco, insa nu s-au bacicadat in casa si au decis sa iasa la o terasa in mall, unde si-au luat cate un ceai fierbinte.


“Am racit amandoi si este groaznic.. Aveti grija de sanatatea voastra”, a scris Carmen Simionescu pe contul ei de Instagram.

Cei doi indragostiti traiesc impreuna de cateva luni bune si se inteleg excelent. Saptamana trecuta, Carmen si Franco au petrecut pana in zorii zilei la nunta lui Connect-R.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.