SCANDALUL ANULUI! Adi Minune a desfiintat-o pe Iulia Albu - Doamne ce a fost in stare sa zica

Publicat in National 19 Septembrie 2014 1558 ori
Google+ WhatsApp
SCANDALUL ANULUI! Adi Minune a desfiintat-o pe Iulia Albu - Doamne ce a fost in stare sa zica
SCANDALUL ANULUI! Adi Minune a desfiintat-o pe Iulia Albu - Doamne ce a fost in stare sa zica

Adrian Minune s-a suparat pe Iulia Albu si Madalin Ionescu pentru ca au facut glume pe seama lui. Manelistul a spus ca l-a deranjat foarte tare ca prietenul lui a facut bancuri. "Avem un banc pentru tine, dar esti prieten cu mine si nu ti-l mai spun", a spus Adi Minune la WOwbiz.

 

 

"Spun unul despre Iulia Albu, ca nu suntem prieteni, nu ne cunoastem", a explicat el. "Gaina ei a fugit de acasa si a venit la mine. A facut doua oua, iar Iulia, cand i se face dor de gaina, vine la mine si ma pupa la oua", a fost bancul porcos pe care l-a spus Minune la Kanal D.

 

"Vine una ca ea sa vorbeasca despre mine? Cine e ea? Imi da minus 74?! Pai nu i-a facut bine Alex Velea cand a facut-o travestit?", a spus el suparat. "Nu conteaza cu ce ma imbrac, ce iau pe mine, important este sa ma simt eu bine. Am si un stilist, a adus oameni de la Paris. Cum sa vorbesti prost despre cutare si cutare?", a explicat manelistul.

 

Dupa pauza de publicitate, in platou a intrat si Iulia Albu, iar discutia lor s-a incins rau de tot. Iulia a incercat sa isi sustina cu argumente pozitia, dar Adi Minune nici n-a vrut sa auda.

 

"Nu se vedea manseta de la camasa de sub costum din cauza ceasului de o suta de mii", a explicat artistul.

 

"Noi nu suntem prieteni", i-a replicat Minune. "Imi promiti ca nu mai vorbesti prost despre mine?", i-a cerut el, dar a fost refuzat de Iulia.

"Nu pot sa fac asta! Asta e mita, e santaj?", s-a mirat ea. "Ai fost rea cu mine. Eu cred ca tu esti foarte prost imbracata...", i-a spus Adrian.

 

"Nu esti de pe planeta asta, esti din alta parte! De ce ai doua randuri de sprancene?! Uite cum arata Adelina si cum arata Iulia. Adelina zici ca-i sticla, dvs-pisica! in afara de tine, nu m-a criticat nimeni! Tu esti mai citita", a  spus Adrian.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.