Cruduța țintește la... bani! Bruneta se iubește cu fiul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Publicat in National 04 Februarie 2015 3702 ori
Google+ WhatsApp
Cruduța țintește la... bani! Bruneta se iubește cu fiul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu
Cruduța țintește la... bani! Bruneta se iubește cu fiul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Daniela Crudu se pare că iubeşte din nou! Şi, nu pe oricine ci chiar pe fiul guvernatorului BNR, Mugur Isăescu. Cel puțin asta scrie presa mondenă. Ba mai mult, presupusa relație pare una serioasă pentru că cei doi ar fi petrecut deja clipe romantice împreună.

 

Cel care i-ar fi pus capac frumoasei brunete, este nimeni altul decât fiul Guvernatorului BNR Mugur Isărescu, Costin. Presupusul iubit al Danielei, este absolvent de arhitectură şi se ocupă de magazinul de vinuri pe care familia îl deţine la Drăgăşani.

De câteva săptămâni, lui Costin i s-ar fi aprins călcâiele după Cruduţa. Se pare că, băiatul de bani gata ar fi plăcut-o pe Daniela în momentul în care a văzut-o într-un club din Centrul Vechi. Surse din presa mondenă susţin că fiul lui Mugur Isărescu ar fi fost logodit în vara anului trecut cu Olga, o finanţistă de la BNR.

Însă Logodna lui Cosmin s-ar fi dus pe apa sâmbetei când în peisaj a apărut Daniela Crudu. Şi, ca dovadă că între Daniela şi Cosmin ar fi ceva mai mult decât un flirt, aceleaşi surse mondene susţin că băiatul de bani gata ar fi înnoptat la brunetă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.