Topul celor mai FRUMOASE LICEENE din Liceul Economic "Virgil Madgearu" FOTO

Publicat in Gossip Ploiesti 14 Noiembrie 2014 Actualizat: 09 Februarie 2015 31834 ori
Google+ WhatsApp
Topul celor mai FRUMOASE LICEENE din Liceul Economic "Virgil Madgearu" FOTO
Topul celor mai FRUMOASE LICEENE din Liceul Economic "Virgil Madgearu" FOTO

Liceul Economic "Virgil Madgearu" se poate mândri cu multe fete frumoase. Gossip Ploiesti a realizat topul primelor cinci cele mai frumoase liceene.

 

Alisaida Bucur este o liceeană cu un zâmbet frumos şi un chip dulce. Ploieştencei îi plac foarte mult călătoriile, excursiile în aer liber şi mai ales traseele montane.

Alisaida iubeşte foarte mult animalele, dar la fel de mult iubeşte şi oamenii. Nici ea nu duce lipsă de iubire, întrucât iubitul ei, Marian Iancu, mărturiseşte că este femeia vieţii lui.

Ionelia Adelina este o tânără frumoasă şi deşteaptă, o combinaţie rar întâlnită în ziua de astăzi. Eleva Liceului Economic este pasionată de citit. Frumuseţea sa i-a adus deja două titluri de MISS: Miss Boboc şi Miss Boboc Prahova. Ionelia nu este într-o relaţie, deşi îşi doreşte să-şi găsească jumătatea.

Maddy Dinu este o tânără blondă, superbă şi cuceritoare. Mădălina este sociabilă şi adoră să se distreze cu prietenii. Ploieşteanca este implicată într-o relaţie cu Andu Irimescu.

Pe lângă faptul că este o liceeană conştiincioasă, Lorena Chisamera este şi fotomedel la Unique Models Agency. Lorenei îi place să fie mereu aranjată şi adoră să fie pozată. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, ploieşteanca este foarte discretă.

Pe Anna Neagu prietenii o descriu ca fiind ambiţioasă şi încăpăţânată. Eleva ar merge până în pânzele albe pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.
Anei îi plac ieşirile în club cu prietenii. Ploieşteanca iubeşte dansul şi gimnastica, pe care a practicat-o când era mică.

Trimite si tu o barfa pe adresa redactiei [email protected]sau [email protected] si noi o vom publica!

VEZI ŞI Topul celor mai FRUMOASE LICEENE din Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" FOTO

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.