Nicoleta Craciunoiu, responsabila de MOARTEA unui om? Un angajat al Parcului Bucov a murit dupa ce a fost intepat de o viespe. Primaria nu a aprobat plata pentru DEZINSECTIE

Publicat in Politica 14 Mai 2017 Actualizat: 15 Mai 2017 2471 ori
Google+ WhatsApp
Nicoleta Craciunoiu, responsabila de MOARTEA unui om? Un angajat al Parcului Bucov a murit dupa ce a fost intepat de o viespe. Primaria nu a aprobat plata pentru DEZINSECTIE
Nicoleta Craciunoiu, responsabila de MOARTEA unui om? Un angajat al Parcului Bucov a murit dupa ce a fost intepat de o viespe. Primaria nu a aprobat plata pentru DEZINSECTIE

Un angajat al Parcului "Constantin Stere" Bucov a murit dupa ce a fost intepat de o viespe si a intrat in soc anafilactic.

 

Barbatul efectua rondul impreuna cu un coleg, cand a fost intepat de o viespe si, la scurt timp, a intrat in criza respiratorie. Ajunși la fața locului medicii de la Ambulanță nu au mai putut face nimic. Se pare că bărbatul a intrat în șoc anafilactic și a decedat la scurt timp.

Potrivit Laurei Moagher, fost director al Parcului Stere, directorul Economic Nicoleta Craciunoiu poarta responsabilitatea morala pentru tragedia produsa. Angajata Primariei Ploiesti nu a aprobat nici pana la aceasta ora platile pentru dezinsectie, riscurile la care sunt supusi ploiestenii fiind uriase. 

Tinand seama de faptul ca in sezonul cald, mii de ploiesteni de toate varstele isi petrec timpul liber pe spatiul verde al Parcului Bucov, fiind expusi direct capuselor si altor insecte, Ph-online.ro solicita un punct de vedere conducerii Primariei cu privire la aceasta situatie si un raspuns la intrebarea: Cati trebuie sa murim ca sa va faceti treaba pentru care sunteti platiti?

„Este o tragedie ce s-a întâmplat. El efectua rondul la adăposturi, alături de un alt coleg, pentru că asta este procedura, moment în care a fost înțepat de o viespe sau de un bondar. A spus că se simte rău. Imediat au ajuns medicii de la Ambulanță, care au efectuat manevre de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic. S-a ajuns prea departe. Anul trecut un alt angajat al parcului a pățit același lucru, dar din fericire nu a murit. Acum însă un om a murit. Iar totul se întâmplă că Primăria nu a efectuat plățile pentru aceste servicii de dezinsecție. O să fac personal o adresă către Primăria Ploiești prin care cere o anchetă. Voi cere Nicoletei Crăciunoiu (n.r. directorul Direcției Economic din cadrul Primăriei Ploiești) să ne spună conform cărei legi nu a fost plătită dezinsecția. Noi am cerut, pe timpul cât eram director, să lase parcul să facă licitație pentru dezinsecție. O altă adresă către Primărie va fi făcută de directorul Parcului. Poate cineva din Primărie să dea vreo explicație familiei? Bărbatul are doi copii. Sunt două adrese transmise la Parc. Prima pentru efectuarea dezinsecției în perioada 19 - 31 aprilie și a doua pentru 3 - 10 mai, dar nu s-a făcut dezinsecție și, oricum, am înțeles că era numai pentru țânțari, în condițiile în care aici sunt mii de vizitatori și avem atâtea animale. I-aș ruga pe cei de la Primărie să vină să stea la căpătâiul persoanei decedate, alături de soție și de cei doi copii. Așa nu se mai poate! A murit un om din cauza lipsei dezinsecției”, a declarat pentru Observatorulph.ro deputatul Laura Moagher, fost director al Administrației Parcului Memorial Constantin Stere, care a precizat că angajații Parcului se tem să mai rămână la serviciu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.