Trei pârtii au fost deschise la Azuga. Cât măsoară stratul de zăpadă

Publicat in Eveniment 04 Decembrie 2016 511 ori
Google+ WhatsApp
Trei pârtii au fost deschise la Azuga. Cât măsoară stratul de zăpadă
Trei pârtii au fost deschise la Azuga. Cât măsoară stratul de zăpadă

Turiștii care se află în această perioadă în stațiunile de pe Valea Prahovei pot practica sporturi de iarnă pe pârtiile din Azuga, unde stratul de zăpadă artificială și naturală măsoară 30 de centimetri.

 

Potrivit autorităților din Azuga, în această stațiune au fost deschise trei pârtii, respectiv Cazacu începători și Cazacu Școală, deservite de instalațiile baby schi și teleschi, și o porțiune de la baza pârtiei Sorica, deservită de banda rulantă.

Stratul de zăpadă asigură condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă, respectiv schi, placă și sanie, au precizat sursele citate.

De asemenea, autoritățile din Bușteni au pornit instalațiile pentru înzăpezirea artificială a pârtiei Kalinderu I, sezonul oficial de schi în această stațiune urmând să fie deschis, conform estimărilor, la sfârșitul săptămânii viitoare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.