Weekend cu ghinion pentru patru hoţi din Prahova

Publicat in Eveniment 29 Noiembrie 2016 500 ori
Google+ WhatsApp
Weekend cu ghinion pentru patru hoţi din Prahova
Weekend cu ghinion pentru patru hoţi din Prahova

Vineri, în jurul orei 11, o patrulă mixtă din cadrul Secției nr. 1 Ploiești s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că unei ploieștence i-ar fi fost sustras telefonul mobil de fostul soț. 

 

Bunul sustras a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  • Sâmbătă, în jurul orei 16, o patrulă auto din cadrul Secției nr. 3 Ploiești a depistat o tânără de 19 ani, care ar fi sustras din incinta unui magazin din Piața Aurora Vest mai multe articole vestimentare. În cauză au fost întocmite acte de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
  • În aceeași zi, polițiștii din Plopeni au fost sesizați de o localnică, despre faptul că i-a fost sustrasă o plasă cu cumpărături, lăsată în locul special amenajat de la intrarea într-un magazin.  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 58 de ani din localitate, care a restituit bunurile sustrase persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

  • În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind furtul unui telefon mobil dintr-o societate comercială din orașul Vălenii de Munte, polițiștii de investigații criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o femeie din localitate. Aceasta a restituit bunul sustras persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infractionale a persoanei în cauză. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.