Mircea Cosma, palma peste obrazul OMV-Petrom: "Din lipsa de patriotism, au vrut sa lase Ploiestiul fara Muzeul Petrolului"

Publicat in Politica 27 Noiembrie 2016 Actualizat: 27 Noiembrie 2016 2727 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma, palma peste obrazul OMV-Petrom: "Din lipsa de patriotism, au vrut sa lase Ploiestiul fara Muzeul Petrolului"
Mircea Cosma, palma peste obrazul OMV-Petrom: "Din lipsa de patriotism, au vrut sa lase Ploiestiul fara Muzeul Petrolului"

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova a postat pe Facebook un mesaj in care o acuza de lipsa de patriotism pe directoarea rafinariei OMV Petrom.

 

Cosma a facut referire la situatia delicata in care se regaseste Muzeul Petrolului din Ploiesti, pe care conducerea OMV Petrom a vrut sa-l inchida "din cauza ca nu aduce profit". In viziunea fostului sef al judetului, o astfel de afirmatie se traduce printr-o lipsa crasa de patriotism, motiv pentru care Muzeul a fost preluat de Consiliul Judetean Prahova.

Pentru ca Ploiestiul sa se poata mandri cu muzeele si simbolurile sale este nevoie de implicare, idei si fonduri, mai sustine Cosma, care ii indeamna pe ploiesteni sa nu se asocieze cu lipsa de patriotism dovedita de OMV-Petrom.

"Muzeul Petrolului! Muzeul, o mandrie nationala si a orasului Ploiesti, oras in care s-a pus in functiune prima Rafinarie din lume in 1857, a fost preluat de Consiliul Judetean Prahova printr-o hotarare in unanimitate in luna iunie 2016, deoarece DIRECTOAREA GENERALA A OMW-PETROM, EXPRESIE TIPICA A LIPSEI DE PATRIOTISM, A VRUT NEAPARAT SA-L INCHIDA DEOARECE NU ADUCE PROFIT. Comentariile sunt de prisos. Va fi probabil un muzeu mondial daca vom participa toti cu idei si fonduri. Probabil merita orasul Ploiesti un muzeu al petrolului asa cum nemtii la ei au muzee pentru fiecare automobil, pentru caile ferate, pentru avioane. Desigur ca au si patrioti si cetateni responsabili fata de poporul lor. Nu luati in viata exemplul oferit de OMW-PETROM!!!!", este mesajul postat de Mircea Cosma pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.