Cine sunt cei cinci tineri morți în accidentul de lângă Parcul Industrial

Publicat in Eveniment 12 August 2016 5221 ori
Google+ WhatsApp
Cine sunt cei cinci tineri morți în accidentul de lângă Parcul Industrial
Cine sunt cei cinci tineri morți în accidentul de lângă Parcul Industrial

Cei cinci tineri care au murit în accidentul produs vineri noapte pe DN 72 A, erau toți din comuna Ariceștii Rahtivani și aveau vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

 

Deocamdată s-a stabilit identitatea a trei dintre tineri. Șoferul se numea Mihai Voinescu și avea 20 de ani, iar pasageri erau Andrei Martoni de 18 ani și Alexandru Spiridon de 18 ani.

Cinci persoane au murit într-un accident produs în noaptea de joi spre vineri pe DN 72, în apropiere de Ploieşti, după ce autoturismul în care se aflau a derapat şi s-a izbit violent de un TIR.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, accidentul a avut loc pe DN 72 la kilometrul 74+500 de metri, într-o curbă, în apropierea sensului giratoriu de la intrarea în Parcul Industrial Ploieşti.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism a derapat în curbă, iar maşina pe care o conducea s-a izbit din lateral de un autotren care circula regulamentar.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.