Bărbat tâlhărit la Gara de Vest din Ploiești

Publicat in Eveniment 30 Iulie 2016 580 ori
Google+ WhatsApp
Bărbat tâlhărit la Gara de Vest din Ploiești
Bărbat tâlhărit la Gara de Vest din Ploiești

Polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Prahova au depistat o persoană bănuită că ar fi deposedat un bărbat de suma de 1.700 lei.

 
 

Polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Prahova au fost sesizați privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie comisă asupra unui bărbat, care se afla în zona Stației CF Ploiești Vest.

Acesta a reclamat că, în timp ce se afla în liziera din apropierea liniilor de cale ferată, un bărbat necunoscut l-ar fi lovit cu pumnul în față și i-ar fi sustras suma de 1.700 lei pe care o avea într-o pungă legată la brâu.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, în colaborare cu lucrătorii de poliție din cadrul Posturilor de poliție TF Bacău și Onești – SRPT Iași -, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despe un bărbat de 57 ani, domiciliat în com. Pipirig, jud. Neamț.

Celui în cauză i-a fost emisă Ordonanță de Reținere pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior a fost prezentat Parchetului și Judecătoriei Ploiești care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.