Femeile de succes din Prahova se intalnesc la Ploiesti Shopping City

Publicat in Eveniment 08 Iunie 2016 963 ori
Google+ WhatsApp
Femeile de succes din Prahova se intalnesc la Ploiesti Shopping City
Femeile de succes din Prahova se intalnesc la Ploiesti Shopping City

Camera de Comerț și Industrie Prahova în colaborare cu Ploiești Shopping City și CECCAR Filiala Prahova au deosebita plăcere să vă invite la evenimentul intitulat «Pentru Dumneavoastră, Doamnelor», care se va desfășura joi, 9 iunie a.c., la Cinema City din complexul comercial Ploiești Shopping City, începând cu orele 12:30.

 

 

Evenimentul va reuni reprezentante de marcă ale antreprenoriatului prahovean și românesc, femei–manager care conduc afaceri de succes, alături de doamne din administrație, învățământ, sănătate, cultură, presă, justiție și alte domenii.

Informații deosebit de utile pentru femei, aspecte privind rolul și importanța femeii în lumea actuală, în numeroase  sfere ale vieții sociale, vor fi evidențiate în cadrul acestui eveniment  prin prezentări deopotrivă interesante, utile și atractive, prin povești de succes ale unor doamne care au performat în domeniile pe care le reprezintă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.