130 de elevi olimpici din Ploieşti au fost PREMIAŢI

Publicat in Eveniment 02 Iunie 2016 1157 ori
Google+ WhatsApp
130 de elevi olimpici din Ploieşti au fost PREMIAŢI
130 de elevi olimpici din Ploieşti au fost PREMIAŢI

Primaria municipiului Ploiesti si Consiliul Local Ploiesti au premiat miercuri, 1 iunie 2016, in sala mare a teatrului “Toma Caragiu”, castigatorii olimpiadelor si concursurilor scolare la nivel national si international organizate sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

Premiile, in valoare totala de 50.950 lei, au fost acordate unui numar de 89 de profesori insumand 21.850 lei si 130 elevi de la unitatile de invatamant preuniversitar ploiestene cu o suma totala de 29.100 lei.

Au fost obtinute: 9 premii I; 3 premii II; 9 premii III; 47 mentiuni speciale si premii speciale. Cele mai importante distinctii au fost obtinute de: Zanca Alexandru si Tudose Alexa- Maria, calificati in lotul restrans al Romaniei in vederea participarii la Olimpiada Internationala de Biologie si Informatica . De asemenea, urmatorii 7 elevi s-au calificat in lotul largit al Romaniei: Alexiu Alexandra; Manolescu Diana; Savulescu Stefan; Oprea Andreea- Maria; Stanciu Iulia; Necula Alexandra Cristina; Cucu Theodor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.