Trei infractori condamnaţi la închisoare, arestaţi de poliţiştii prahoveni

Publicat in Eveniment 28 Martie 2016 1121 ori
Google+ WhatsApp
Trei infractori condamnaţi la închisoare, arestaţi de poliţiştii prahoveni
Trei infractori condamnaţi la închisoare, arestaţi de poliţiştii prahoveni

Polițiștii Secției nr. 2 Ploiești au organizat o acțiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag punerii în executare a sentințelor penale emise pe numele lor.

Astfel, în urma activităților specifice efectuate, au fost depistate trei persoane (o femeie și doi bărbați) pe numele cărora Tribunalul Prahova a emis la aceeași dată mandate de executare a pedepsei închisorii. Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni, iar femeia a fost depusă la Penitenciarul Târgșor, în vederea executării pedepsei stabilite.

Femeia avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri subsemnătură privată, iar unu din bărbați avea de executat, de asemenea, o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.