Actiuni ale politistilor din Prahova pentru PREVENIREA accidentelor rutiere

Publicat in Eveniment 10 Februarie 2016 318 ori
Google+ WhatsApp
Actiuni ale politistilor din Prahova pentru PREVENIREA accidentelor rutiere
Actiuni ale politistilor din Prahova pentru PREVENIREA accidentelor rutiere

Efectivele de poliție rutieră din Prahova au organizat și desfășurat 14 acțiuni având ca scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 480 conducători auto și au fost controlate 110 autovehicule de transport persoane și mărfuri.

 

 

Având în vedere neregulile depistate, polițiștii rutieri au constatat 339 contravenții, sancționând astfel diferite abateri de la legislația rutieră (87 pentru viteză excesivă; 39 pentru abateri ale pietonilor; 38 pentru neutilizarea centurii de siguranță etc.). Totodată, ca măsuri complementare, au fost reținute 40 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare auto.

De asemenea, dispozitivul de siguranță publică a acționat pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. În urma activităților de patrulare în mediul urban, agenții de siguranță publică au constatat cinci infracțiuni în flagrant și 124 contravenții (dintre care 46 pentru diferite încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991, 47 la O.U.G. nr. 195/2002), în valoare totală de 29,38 mii lei.

Totodată, agenții de siguranță publică au verificat 223 autovehicule și au legitimat 441 de persoane.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.