Minor găsit hoinărind pe străzi în toiul nopţii. Ce măsuri a luat Protectia Copilului Prahova

Publicat in Eveniment 25 Ianuarie 2016 450 ori
Google+ WhatsApp
Minor găsit hoinărind pe străzi în toiul nopţii. Ce măsuri a luat Protectia Copilului Prahova
Minor găsit hoinărind pe străzi în toiul nopţii. Ce măsuri a luat Protectia Copilului Prahova

În cursul nopții de 23 spre 24 ianuarie 2016, în jurul orei 03.20, o patrula din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Ploiești a observat în stația T.C.E. din fața Palatului Administrativ un copil de sex masculin, fără a mai fi o altă persoană în preajma acestuia. În urma legitimării și a verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat că băiatul se numește M.A.R., în vârstă de 12 ani, având domiciliul în Cartierul Dorobanți din Ploiești.

 

 

Băiatul mai fusese depistat de polițiștii locali și în noaptea de 14 ianuarie a.c., în zona Gării de Sud, ocazie cu care a fost predat tatălui. Deoarece minorul nu se află la prima abatere, acesta părăsind în mod repetat domiciliul, polițiștii locali au luat legătura cu reprezentanții D.G.A.S.P.C. Prahova, în vederea demarării unei anchete sociale.

Și de această dată, minorul a fost condus și încredințat familiei, pe numele unuia dintre părinți fiind întocmit un proces-verbal de avertizare cu privire la încălcarea prevederilor pct. 33, art. 2 din Legea nr. 61/1991 referitoare la sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.